Morty Ãrta:Hali mindenkinek
VÃzhűtés ügyben fordulok hozzátok, mivel nagyon kezdÅ‘ jobb szólván gÅ‘zöm sincs mi fán terem egy vÃzhűtés. Milyen részekbÅ‘l épül fel, hogyan, miért meddig... és hasonló kérdések merülnek fel bennem... nah meg ugye elÅ‘nye és hátránya...
Lehet hogy ez a topik nem igazán a legmegfelelÅ‘bb... de azért feldobom a kérdést hátha tudtok segÃteni - árazással lehetÅ‘leg
Adott egy giga p45t-ds3 megtámogatva Q8400 hozzá mellékelve egy ati 5850 és ocz 1333 4*1 ram.
Hozzáteszem a házam se az igazi, tehát a kérdés adott, a megvalósÃtásra vagyok kÃváncsi
További szép napot mindenkinek választ előre is köszönöm
Üdv MoRty

nagyl1986 Ãrta:Hali. Elég új vagyok, itt is és a témában is. Körbe nézegettem pár oldalon, meg az SC-n is. Olyan elképzelésem lenne, hogy a gépet tuningolni szeretném, de ha nem OC-n megy akkor legyen csendes.
Kinéztem egy komplett szettet, és egy radit.
- EK Water Blocks EK-KIT H3O-Supreme LT 120
- Alphacool Nexxxos Pro II Rev. 2.
Azért gondoltam ezt a 2őt mert a másik Kit amiben dual radi van az 4,7cm nekem viszont 3,7nél nem lehet magasabb, hogy feltudjam szerelni a gépház felső részére belül. a 120as radi meg elfér hátul (kint vagy bent).
A kérdés az lenne hogy a szetthez adott cuccok(pumpa, tartály, cső) megfelelő lenne-e a 2 radis rendszerhez, valamint későbbi VGA blokk beszereléséhez.
Elképzelés: Pumpa->CPU i7 930->120 Radi->(VGA GTX570 később)->240 Radi->Tartály.
Remélem nem voltam túl bonyolult, elÅ‘re is köszi a segÃtséget.
Üdv: Laci

nagyl1986 Ãrta:Köszönöm a választ.
Tehát ha késÅ‘bb bÅ‘vÃtek egy blokkal akkor érdemes a szivattyút is erÅ‘sebbre cserélni.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég